Rendeld meg a számodra szimpatikus 3D szobortípust!

Kérdésed van? Keress bennünket telefonon a +36-30-385-6726 számon, vagy írj nekünk üzenetet 🙂

Hogyan készül?

A szobor elkészítésének első lépéseként egy speciális 3D testszkenner segítségével 10-15 mp alatt beolvassuk a geometriai és színadataidat.

Ezt követően egy adatfeldolgozó szoftver a beszkennelt adatokból egy háromdimenziós modellt készít. Az így elkészült virtuális test a monitoron forgatható, körüljárható, minden részletében megtekinthető.

Mivel a szkennelés és az adatfeldolgozás csupán néhány percet vesz igénybe, amennyiben nem megfelelő a monitoron látható virtuális szobor, akkor egyszerűen újra létrehozható az újabb virtuális állomány. Így rövid idő alatt kipróbálhatsz többféle testhelyzetet, akár többféle ruhaösszeállítást is.

3D modell

Ha csak a háromdimenziós modell elkészítése a cél, akkor nyers modell utószerkesztésre kerül, ahol javításra kerülnek a szkennelt állomány esetleges hibái. A szerkesztett modell már önmagában egy szolgáltatás, de a modell exportálható a különféle közösségi média alkalmazásokba, felhasználható játékokban vagy kommunikációs szoftverekben. Igényed szerint elkészítjük a kívánt formátumokat.

A kész állományokat elektronikus úton megküldjük számodra.

Ha szerkesztett modellt szobor formájában is szeretnéd megkapni, az kinyomtatható egy nagyfelbontású, színes 3D nyomtatóval. Az általunk használt nyomtató a világ első 10 millió színárnyalatban nyomtatni képes, UV fényre polimerizálódó plasztik 3D nyomtatója. A korábbi 3D nyomtatókhoz képest az alábbi előnyökkel bír:

Az elkészült szobor átvehető személyesen is vagy megadott címre csomagküldő szolgálattal elküldjük.

Fotórealisztikus színek és formák
Időtálló tartós anyag
Átlátszó anyagok megjelenítése
Sima felület
Részletes nyomtatási minőség
© Copyright - 3DMYselfie