Válassz a 3D szolgáltatásaink közül!

SZKENNELÉS

A szobor elkészítésének első lépéseként egy speciális 3D testszkenner segítségével 10-15 mp alatt beolvassuk a geometriai és színadataidat.

MELLSZOBOR NYOMTATÁS

Az adatfeldolgozó szoftver a beszkennelt adatokból egy háromdimenziós modellt készít. Az így elkészült virtuális test a monitoron forgatható, körüljárható, minden részletében megtekinthető. A félalakos szobor – mellszobor szkennelést követően készül el. A modell lehet ember és kiskedvenc is 🙂

EGÉSZALAKOS SZOBOR NYOMTATÁS

Egészalakos szobor készítés lehet 4 vagy akár 10-15 fős csoportokról is. Rövid idő alatt kipróbálhatsz többféle testhelyzetet, akár többféle ruhaösszeállítást is.
A modell lehet ember és kiskedvenc is 🙂

3D KORREKCIÓ

Kérés esetén a háromdimenziós modell utószerkesztésre kerül, ahol javításra kerülnek a szkennelt állomány esetleges hibái.

RENDELHETŐ EGYEDI SZOBOR TALPAZAT

Kérés esetén a témának vagy a stílusodnak megfelelő egyedi talpat rendelhetsz, akár egyedi felirattal. A talpazatok lehetnek, kőből, fából, fémből vagy a szobor anyagából.

AVATAR KÉSZÍTÉS

A szerkesztett modell már önmagában egy szolgáltatás, de a modell exportálható a különféle közösségi média alkalmazásokba, felhasználható játékokban vagy kommunikációs szoftverekben. Igényed szerint elkészítjük a kívánt formátumokat. A kész állományokat elektronikus úton megküldjük számodra.

Kérdésed van? Keress bennünket telefonon a +36-30-385-6726 számon, vagy írj nekünk üzenetet 🙂

Dőlj hátra kényelmesen
és mi kérésedre házhoz megyünk!

OTTHONI KÉNYELEM

Kérés esetén otthoni környezetben is elvégezhető a szkennelés, nem kell fáradj az utazással!

Szkennelés budapesti stúdiónkban:
1117. Budapest, Völgycsillag utca 4. 2.emelet 10. ajtó

Szkennelés egyeztetett helyszínen,
bárhol az országban!

Kitelepülés rendezvényhelyszínre.
Fesztiválok, családi rendezvények.

© Copyright - 3DMYselfie